Med fokus på utfordring og mestring i vill natur, alene og sammen med andre.

Uke 44 – Stiv kuling, natt på do og overtråkk

Hei, bloggen!

Fjerde gangen i Hoddevik er unnagjort og det var en innholdsrik tur på godt og vondt. Planen var å bli der fra mandag til onsdag med en god og lang surfeøkt hver dag, men planen ble fort forandret til hjemreise på tirsdagskveld da Moder Jord hadde andre planer. Værmeldingen meldte full storm og bøttevis med nedbør, men humøret var på topp, som alltid. Stemningen var god og musikken ble spilt høyt, så hele Stadt fikk med seg at vi var der.


På campingen satt vi opp svensketelt og lagde kylling/linser med pestopasta til middag. Det ble vanskelig å lage mat da det du holdt på med fløy ut av hendene dine. Det samme gjaldt teltene. Det hele resulterte i saftig kylling og ett bra av to oppsatte telt. Vi tok ned det dårlig oppsatte teltet og samlet oss i et telt. For å få litt varme tente vi ovnen inni teltet. Det prosjektet ikke helt vellykket. Malingen som hadde blitt sprayet på ovnen sendte ut rare gasser da den ble varm og innen noen få minutter glødet hele ovnen.
Vi krøp ned i soveposene våre og koste oss i det som skulle vise seg å være stillheten før stormen. En liten time med søvn senere våkner vi til at teltet står i hodet på oss, imens flere står og holder fast stangen i midten. Etter flere forsøk på opp få opp teltet igjen ga vi opp og det ble evakuering til bilene og toalettene. På baderomsgulv og i bilseter lå vi tett i tett og tilbrakte resten av natten.


Etter en ubehagelig natt sto gjengen opp klare for å surfe, men ironisk nok var det ingen bølger. Derfor bestemte vi oss for å sette kursen hjem til Ørsta, etter en liten sightseeing innom Ervik.
Selv om vi ikke fikk surfet på onsdagen ble ikke onsdagen kjedelig. Vi startet dagen dagen med det som for mange skulle bli deres første gang på et skateboard. Skateøkten endte med noen knall og fall, men hovedsakelig glade ansikter og nylærte ferdigheter. Etter lunsj dro vi videre til Sæbu hvor vi skulle i fjordsauna. Her tilbrakte vi to gode tider med kok, kalde bad og mange interessant hopp kunne vi si oss fornøyde med Sæbu.


Torsdagen endte ikke like heldig for hele flokken. Hinderløype i gymsalen med blant annet trampett og klatrevegg er ikke noe vi takker nei til. Innen ett minutt hadde vi en overtråkk, og fem minutter senere hadde vi to. Med en på krykker og en ellers glad gjeng gjorde vi oss klar for frihelg som blant annet skulle inneholde Ålesundtur og Kjartan Lauritzen-konsert.

På gjensyn:)