Med fokus på utfordring og mestring i vill natur, alene og sammen med andre.

Uke 43 – fellesuke Afghanistan

Hei hei! det er Live og Alma her:)

Denne uken har vært interessant og lærerik på mange måter, vi har nemlig hatt en temauke om Afghanistan. Det vil si at hele skolen har vært sammen tilstede under flere foredrag og aktiviteter. Vi har blant annet fått besøk av en tidligere flyktning fra nettopp Afghanistan. Han fortalte sin veldig sterke historie, og om hvordan hans liv i Norge har blitt. Hans historie var langt fra vår hverdag og virkelighet, og dette har kanskje satt ting litt i perspektiv for oss her i Ørsta.

En av lærerne her på huset fortalte om tiden han bodde i Afghanistan og viste oss litt av det han så. Gjennom alle disse bildene og erfaringene han fortalte om, fikk vi også et inntrykk av hvordan den Afghanske kulturen er.

Klassen har også klatret denne uken. Det var deilig å kunne være inne i en klatrehall når det regner sånn som det bare kan gjøre på Vestlandet. Da er vi alle et steg nærmere topptaukort.

Lørdagskvelden var det duket for Halloween her på skolen. Det var fult opplegg med gresskarsuppe til middag, spøkelseshus og skrekkfilm. Elevrådet hadde stelt i stand mange kule aktiviteter som gjorde kvelden skikkelig bra. Dette var også avslutningen på en litt skummel uke, vi hadde nemlig et spill som pågikk hele uken som handlet om å «drepe» hverandre.

Vi fikk også tatt klassebilder i løpet av uken. Ettersom vi har blitt kjent som skolens uteliggerklasse, endte vi opp med at temaet skulle være tur/camping. Det resulterte i vidunderligheten vedlagt under;)

Her er ellers et lite bildedryss fra uken:))